נקראת מוקסה גולד, מוקסה זהב או מוקסה איכותית חלק מן האיכות של המוקסה היא האווריריות שלה. ככל שהיא יותר פתוחה היא פחות מחממת מוקסה גולד לוקח 12 שנה לייצר. המוקסה הרגילה היא מסריחה מאוד. מה שמייצר את רוב החום זה התאית. מוקסה רגילה לוקח 3 חודשים לייצר. ככל שמנפים את התאית יותר אז המוקסה נהיית יותר איכותית – פחות מחממת ויוצרת יוצר צ'י. בחורף, מנפים את הסיבים של העץ ובקיץ משטחים את המוקסה בשמש. גם מייבשים אותה וגם נותנים לה לספוג את אנרגיית השמש. מוקסה סטיק – בליבה שלו יכול להגיע 600 – 700 מעלות. מוקסה גולד לאומת זאת אם לא דוחסים אותה – מגיעה מקסימום ל- 110 – 120 מעלות. מוקסה גולד לא מצליחה להעביר מסה של חום לגוף. היא הרבה פחות מחממת. ניתן להשתמש בה למצבי חסר יין ועודף חום – כל המצבים שיש להם קונטרה אינדיקציה.