0
0
העגלת קניות שלך ריקהחזור לחנות

שמן אגוז מוסקט

טווח מחירים: ⁦35.00 ₪⁩ עד ⁦89.00 ₪⁩מחיר מועדוןהחל מ-32.00 ₪הצטרפות
או 3 תשלומים של 11.67 ₪
8 אנשים צופים במוצר זה כרגע
נפח:

אגוז מוסקט הוא עץ ממשפחת המוסקטיים הנפוץ בסומטרה ובסרי-לנקה. מקור השם בצרפתית.

השמן האתרי מופק מהזרעים.

תכונות:

המוסקט נחשב לאנטי ספטי, נוגד כיווצים, מעורר, מאלחש ויש המחשיבים אותו גם כמעורר מיני.

נתוויות: בכאבי שרירים, שיגרון, כאבי מחזור ובעיות במערכת העיכול (גזים, שלשול).

בטיפולים קוסמטיים  השמן מחטא, מכווץ ומעורר ומטפל בזיהומי עור.

אינו שכיח במוצרים קוסמטיים, אלא כחלק מתערובת בשמים

אזהרות:

אגוז מוסקט (התבלין), בצריכה מופרזת, עלול לגרום להרעלה המתבטאת בבחילה, כאבים, טשטוש ראיה

והזיות. צריכה מוגזמת של אגוז מוסקט עשויה אפילו להיות קטלנית.

לגבי שמן אגוז המוסקט – בשימוש בשמן זה יש לנהוג במשנה זהירות. אין להשתמש בו תקופה ממושכת.

להמנע משימוש בזמן הריון ובתינוקות ופעוטות.

אחריות:אחריות ע"י יבואן רשמי
זמן אספקה:עד 7 ימי עסקים (לא כולל ישובים מרוחקים)
תשלומים:4 X 8.75 ₪
✓ נוסף לסל!