0
0
העגלת קניות שלך ריקהחזור לחנות

לציטין סויה 100 גרם

המחיר המקורי היה: 45.00 ₪.המחיר הנוכחי הוא: 29.00 ₪.מחיר מועדון25.00 ₪הצטרפות
חסכת 36%או 3 תשלומים של 9.67 ₪
8 אנשים צופים במוצר זה כרגע

לציטין סויה
פוספוליפיד שמופק מגרעיני סויה. במגע עם מים יוצר תמיסה קולואידית – מצב שבו החומר אינו מתמוסס לחלוטין אך מתפזר בצורה אחידה ואינו שוקע או צף.

תועלות ושימושים קוסמטיים
לציטין ידוע ביכולתו לשפר את מרקם העור, לסייע בהרגעה, להפחית תחושות גרד, להפחית את הופעת סימני מתיחה ולתמוך בתהליכי שיקום וחידוש תאים.

תכונות פונקציונליות במוצרים

  • מונע עיפוש (אנטיאוקסידנט עדין)

  • מעבה ומייצב

  • מחליק ומרכך

  • מלחח ומגן

  • מחליב ומאפשר יצירת אמולסיות

  • משפר הרטבה ופיזור חומרים

מינון מומלץ לשימוש: 2%–10%.

מק"ט:MS-75624
אחריות:אחריות ע"י יבואן רשמי
זמן אספקה:עד 7 ימי עסקים (לא כולל ישובים מרוחקים)
תשלומים:4 X 7.25 ₪
✓ נוסף לסל!